1_DSC6829 4_DSC8040 _DSC3339 _DSC3442 _Z1M1269 _Z1M5244 _Z1M5355

Kalender 2019

Har du något på gång? LC-träning, promenader, handlerkurs eller något annat?
Skicka ett mail till webmaster [at] svvk.se så läggs det ut på denna sidan!

APRIL 

28/4 Järavallen m grillning, vid stora sjön.
Välkommen på Vinthundshundpromenad på Järavallen som ligger mitt emellan Landskrona och Barsebäck. Vi bjuder på korvgrillning efter promenaden. Så packa kameran, sköna skor och era fyrfotade vänner så ses vi. Har ni någon form av matallergi ta med egen fika. Vi ses kl:11.00 Varmt Välkomna! Klicka på länken så får ni mer information https://www.facebook.com/pages/Järavallens-Strövområde/188485061186075?eid=ARBSTjbpR7YvcBnCDHC-_7Rgf_LaP-V_mD7TmusR-3fSGnTJjPTpZVd02_j5X_dUdZliFKMql2pHnYne

MAJ 

30/5 Kristihimmelfärds, Skäralid
Vinthundpromenad kl:13.00 i vackra Skäralid som ligger på söder åsen. Mellan Klippan och Höör. Vinthundsklubben fixar grillar. Ta med er något lättgrillat som t ex korv och bröd eller egen matsäck. Vi ses på gräsmattan vid parkeringen. Välkommen!
https://www.sverigesnationalparker.se/park/soderasens-nationalpark/besoksinformation/hitta-hit/

JUNI 

29/6 Vinthundspromenade i Skrylle
I skogens västra del (väster om Dalby-Sandbyvägen) finns ett hundspår med skyltar som beskriver olika övningar för hundträning. Tänk på att ta med vatten till hunden och egen matsäck. Klicka på länken för mer info: skrylle.se/att-gora/naturlek-2/?fbclid=IwAR0U5eANLHaKwUT8oSM_HiLbUQxrxaNj7upTMBwLEgpRKznrUoGkxfV-jLE
Varmt välkommna!

JULI 

20/7 Samling 11.00 vid Hallamölla vattenfall ca 150 m förbi fallet . Där finns bord och toalett. Rundan ca 9-10 km i tuff terräng. Ta med matsäck, rejäla skor och såklart era fyrbenta vänner. Varmt välkomna!

AUGUSTI

24/8 Familjedag- Djurens dag. Jägersro Kl 9.30. Prova på aktiviteter och uppvisningar. Gratis parkering. Samarbete med Sydsvenska kennelklubben och Jägerso.

SEPTEMBER 

14/9 Ven
Båten går 11.30 till Ven och avgår från ven hemåt igen kl 15.00.
Vi samlas utanför Ventrafiken senast kl 11.
Promenadskor på. Ta med fika. Hund/hundar. Glatt humör.. Så gör vi dagen till en fantastisk dag tillsammans. OBS! Anmälan till vår kassör Agnes mailadress agnes@amaek.se . OBS! Klubben betalar för medlemmar och stödmedlemmar. Om ytterligare familjemedlemmar vill följa med som inte är medlemmar i klubben får de stå för kostnaden själv. Om ni inte har anmält Kassören finns det tyvärr inga platser.
Alltså anmälan till denna utflykt!

OKTOBER

20 Hundpromenad den 20 oktober kl:11.00 i Genarp (Ekvallens IP)
Promenaden är cirka 5 km blandad terräng , skog och öppet landskap varierat med stigar och skogsvägar. Här finns bord och bänkar för fika. Medtag egen matsäck. Vill ni veta mer om Häckberga kan ni klicka på denna länk: genarp.kulturportallund.se/arkiv/naturen/40-vattenmollan/5-vattenmollan.html Varmt välkomna!

NOVEMBER 

23 Den 23/11 Kl:10.00-13.30
Vill du ha en glad hund som vet vad hon/han ska göra i utställningsringen? Varmt välkommen till denna intressanta föreläsning om hur du kan klicka din hund till moment som din hund gör vid utställningssammanhang och kanske på andra platser. Föreläsningen är på 2,5 timme. 1 timme, fika och sedan en timme till. 100kr/pers. Anmälan till sodra.vinthundsklubben@gmail.com, OBS! Tänk på att det är ett S i mailadressens ord vinthundsklubben. Medtag inneskor, egen stol. Fika finns att köpa, behöver du mer så ta med en liten matsäck. Är det någon som har hund som aldrig har provat på klicker, så anmäl det. Föreläsaren behöver lite hundar att visa på. Varmt välkommen!
30 Årets sista hundpromenad. Det blir i Höör igen. En favorit i repris. En härlig promenad på en promenadslinga i skogen (samma som förra året) men andra hållet. Cirka 7 km och det går lite upp och ner i terrängen. Ta bra skor, det kan vara halt. Som avslutning bjuder vi på glögg och lussekatter i Americars klubbstuga. Även hundarna är varmt välkomna in i stugan. Svenska Vinthundklubben Södra hälsar alla medlemmar Varmt välkomna och tack för detta året!!

DECEMBER